burse_dima burse Burse burse dima

ANUNŢ

Pentru obţinerea bursei sociale pe semestrul I al anului universitar 2019-2020, studenţii cu vârsta sub 35 de ani, în regim subvenționat, cu venituri sub salariul minim net pe economie (1263lei/lună/membru de familie pe lunile IULIE, AUGUST și SEPTEMBRIE 2019), pot depune dosarul la Secretariatul facultăţii până la data de 22 octombrie 2019.

Pentru că vrem ca experiența ce îți este asigurată de viața studențească să fie una plăcută, te vom sprijini și financiar prin bursele oferite. Singura ta preocupare va fi să îți materializezi visele.

Ești pasionat de domeniul ales. Înveți cu conștiinciozitate, iar rezultatele sunt pe măsură. Munca trebuie răsplătită, așadar îți putem oferi una din cele trei tipuri de burse, în funcție de rezultatele tale:

- burse de studiu;

- burse de merit;

- burse de performanţă.

Numărul studenţilor bursieri, mediile minime (diferite în funcţie de anul de studii) şi cuantumul bursei (diferit în funcţie de medie) se propun de către Comisia de acordare a burselor din cadrul facultăţii şi se aprobă de Consiliul Facultăţii, astfel încât valoarea totală a burselor pe facultate să se încadreze în bugetul alocat.

Ești într-o situație financiară dificilă. Te vom susține pentru a-ți putea continua studiile în domeniul ales:

burse sociale;

• ajutoare materiale.