Dragi Designeri Juniori,

Felicitari din toată inima tuturor celor 195 de participanţi la Concursul “Junior Designer” 2015! Suntem convinși că prin participarea la concurs vă apropiați cu pași repezi de visul vostru secret – o carieră de succes în industria modei!

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că toți câștigătorii acestei ediții vor beneficia de vouchere care acoperă valoarea taxei de ADMITERE 2015 la FACULTATEA DE TEXTILE PIELĂRIE ȘI MANGEMENT INDUSTRIAL din IAŞI, iar cei doi câştigători ai Marelui Premiu de la cele două secţiuni ale concursului vor beneficia de câte o bursă de studii pentru anul I, dacă vor opta să fie studenți ai facultăţii noastre!

Lucrările premiate vor fi postate în cel mai scurt timp pe pagina de Facebook a facultăţii. Vă invităm să vă faceţi creaţiile cunoscute TUTUROR, pentru că FTPMI lansează etapa a doua a concursului JUNIOR DESIGNER 2015:

Autorul lucrării care va primi cele mai multe “like-uri” pe pagina de Facebook a FTPMI până în data de 1 IUNIE, va fi declarat câştigătorul PREMIULUI DE POPULARITATE al Concursului JUNIOR DESIGNER 2015, care constă într-o TABLETĂ oferită de FACULTATEA DE TEXTILE PIELĂRIE ȘI MANGEMENT INDUSTRIAL din IAŞI!